PERSONEN MET EEN BEPERKTE MOBILITEIT

WFI heeft als doel de wereld samen te brengen door middel van dans en muziek. We vinden dat iedereen hiervan moet kunnen genieten. Hiervoor doen we extra inspanningen om de festivalbeleving zo inclusief mogelijk te maken.  

Het festivalterrein is rolstoeltoegankelijk en er zijn toegankelijke sanitaire voorzieningen. Deze sanitaire voorzieningen zijn op het festivalplan aangeduid met aangepaste logo.

Er zijn parkeerplaatsen voor personen met een officiële parkeerkaart voor mindervaliden. Deze plaatsen zijn beperkt. Toegankelijke parkeerplaatsen vind je op deze locaties:  

Heyestraat ter hoogte van zaal ISO , Sint Jorisstraat ter hoogte van het atletiekveld, Parking 7 Krekelstraat  of Parking 8 Krekelstraat 

Het festivalterrein ligt op ruim 1km van het treinstation van Izegem.  

Je kan ook gebruik maken van onze toegankelijke kiss and ride zone om mensen in alle veiligheid af te zetten of op te halen. Deze zone bevindt zich in de Sint Jorisstraat ter hoogte van Parking 10.  

Geef ons een seintje als je rolwagengebruiker bent, dan voorzien we een toegankelijke plaats voor jou in de tent.  

Dove personen kunnen de presentatieteksten op voorhand bekomen bij het onthaal. Indien zij meer info willen in VGT, dan is er een VGT – gebruiker aanwezig tijdens de festivaldagen.  

Voor personen die gebruik maken van een hoorapparaat zijn er individuele ringleidingen voorzien in de grote festivaltent. Gelieve ons op voorhand in te lichten van uw komst zodat we een toestel voor jou kunnen reserveren. Dit toestel geeft geen enkele beperking bij het kiezen van jouw zitplaats.  

Voor aanvang van elke voorstelling openen we de deuren van de grote tent wat vroeger voor personen die ondersteuning nodig hebben om hun zitplaats te bereiken. Hiervoor kan u zich aanmelden bij het onthaal of via dit mailadres: secretariaat@wereldfestival.be

Heeft u nog vragen dan kan u ons via dit mailadres contacteren: secretariaat@wereldfestival.be

Bent u op het terrein en heeft u vragen, aarzel dan niet om een van onze vele vrijwilligers aan te spreken, zij helpen u graag verder.