WERELDFESTIVAL ZOEKT GASTFAMILIES

De tientallen buitenlandse artiesten die het beste van zichzelf brengen, worden iedere editie ondergebracht in gastfamilies.  

Elk gastgezin neem enkele artiesten in huis. Indien een gastgezin meer dan twee artiesten in huis wil nemen, is dit steeds hun keuze.   

De dansers en muzikanten komen toe op woensdag en vertrekken de woensdag erna. Ze verblijven dus een volledige week in jouw gezin. Op maandag staan geen optredens gepland. Iedereen kan op deze dag uitrusten, en daarna verder verbroederen bij een activiteit, of net geen activiteit, gekozen door gastgezin en gast zelf.  

Als gastfamilie sta je in voor vervoer heen en terug, de nodige lunchpakketten of warme maaltijden, en de liefde van een warm nest.  

Soms start dit met vallen en opstaan, en communicatie is niet altijd even evident. Maar de wereld in huis nemen is steeds de moeite waard. De vriendschap die je ervoor in ruil krijgt, laat je al snel de start vergeten en de prachtige herinneringen blijven steeds bij! 

Hieronder vind je enkele getuigenissen van gastfamilies.  

Heb je interesse om gastfamilie te worden, of wil je nog wat extra informatie, neem dan snel contact op met gastfamilies@wereldfestival.be .