De unieke dansvoorstellingen vinden plaats in onze onvoorstelbare concerttent, de Tent Mahal. Het is absoluut de moeite waard om één, of zelfs meerder voorstelling bij te wonen, want geen enkele voorstelling is hetzelfde. De artiesten geven er elke dag het beste van zichzelf. Je zal je ogen niet geloven!

Je kan binnenkort  een ticket aankopen voor een voorstelling naar wens. Wil je eerst de sfeer eens komen opsnuiven op ons festivalterrein? Dan heb je nog steeds de mogelijkheid om ter plaatse je ticket(s) aan te kopen. Je kan pas onze Tent Mahal betreden, wanneer je je toegangsticket hebt omgeruild aan de balie voor een bandje.

 

Om de reis rond de wereld volledig te maken, kan je je naast de wereldmuziek- en dans ook laten verleiden door de exotische smaken uit ons breed gamma aan foodtrucks. Op de Kili Mangare staan er verschillende foodtrucks met specialiteiten uit o.a. Colombia, Pakistan, Congo en Indonesië. Ben je toch niet zo avontuurlijk aangelegd? Dan kan je nog steeds genieten van lekkere Belgische frietjes.

 

Wil je gratis komen meegenieten van live muziekoptredens? Tijdens het eerste weekend van juli gaat ons gratis buitenfestival Moulin Bouge door! Verschillende muziekbands en DJ’s lokken je op de dansvloer met hun buitengewone muziekgenres. Ook de orkesten van onze internationale dansgroepen zullen jullie gedurende het hele festival meeslepen in een feestelijke festivalsfeer. De ideale gelegenheid om je uit te leven op het ritme van de muziek en om nieuwe internationale vriendschappen te creëren!

Ben je benieuwd welke artiesten er onze twee podia zullen vullen? Bekijk dan hierde line-up om te weten wie wanneer optreedt. Bij regenweer voorzien we een alternatief om de muziekoptredens te laten doorgaan.

 

Van al dat dansen krijg je ongetwijfeld dorst. Of Wil je gewoon eens van de festivalsfeer komen proeven? Kom dan gerust genieten van een drankje op ons zonnig terras. Van een zomerse cocktails tot een lekkere verse koffie, er worden allerlei verschillende soorten dranken aangeboden op Dust Valley! Daarnaast kan u in het weekend genieten van een paar zeer mooie concerts. 

Ook de kleinsten onder ons kunnen zich amuseren op het kinderdorp waar ze kunnen deelnemen aan talrijke workshops. Terwijl je geniet van een exotische cocktail op ons terras, kunnen je kinderen zich volledig uitleven op zaterdag en zondag op Amuzone.

Ben je benieuwd welke workshops er georganiseerd zullen worden? Bekijk dan  het programma van Amuzone!

Wil je gezellig napraten over de dansvoorstelling met een glaasje cava in de hand? Dan kan je zeker terecht in de Great Barrier Bar. Onze sponsors en partners worden hier ook hartelijk ontvangen met verrukkelijke hapjes en drankjes. Ben je geïnteresseerd in een VIP-ticket? Dan kan je meer informatie vinden op onze website: “SPONSORS & VIP”.